logo bigshopper  

Bigshopper Privacy Policy

Denne hjemmeside tilhører Bigshopper, beliggende på Hereweg 95D 9721 AA Groningen, er ansvarlig for behandling af personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring. Bigshopper er registreret hos handelskammeret i Groningen under handelskammernummer: 54655145.

Kontaktoplysninger:
https://bigshopper.nl , Hereweg 95D 9721 AA Groningen +31502112609
RJ Slijm er databeskyttelsesansvarlig for Bigshopper. Han kan nås via info@bigshopper.nl

Personlige data behandlet af Bigshopper

Bigshopper behandler dine personlige oplysninger ved hjælp af vores tjenester og / eller ved at give os disse oplysninger. Nedenfor er et overblik over de personlige data, vi behandler:

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler

Vores hjemmeside og / eller tjeneste har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på webstedet, der er under 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16. Vi opfordrer forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os på info@bigshopper.nl , så vil vi slette disse oplysninger.

Til hvilket formål og på grundlag af hvilket Bigshopper behandler personlige data

Bigshopper behandler dine personlige data til følgende formål:

  • Send vores nyhedsbrev og / eller reklamebrochure
  • Du kan ringe eller e-maile om nødvendigt for at udføre vores tjenester
  • Informer dig om ændringer af vores tjenester og produkter
  • Bigshopper analyserer din adfærd på hjemmesiden for at forbedre hjemmesiden og skræddersy sortimentet af produkter og tjenester til dine præferencer.
  • Bigshopper følger din surfingadfærd på forskellige hjemmesider, som vi tilpasser vores produkter og tjenester til dine behov.
  • Bigshopper behandler også personoplysninger, hvis vi er lovligt forpligtet til at gøre det, såsom oplysninger, som vi har brug for til vores afkast.

Automatiseret beslutningstagning

Bigshopper træffer beslutninger baseret på automatiseret behandling i forhold, der kan have (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er beslutninger, der træffes af computerprogrammer eller systemer, uden at involvere en person (for eksempel en Bigshopper-medarbejder). Bigshopper bruger følgende computerprogrammer eller -systemer: Google AdWords, Google Analytics og Facebook.

Google Analytics-cookies

Bigshopper bruger Google Analytics til at indsamle anonyme trafikdata fra besøgende. Denne måling foregår på grundlag af cookies og bruges til at forbedre tjenesten.

Flere oplysninger om de data, som Google Analytics besidder hos dig, findes i Google Privacy Center Analytics . Du kan også finde den fulde Googles privatliv på Google. Den indeholder alle de oplysninger, som Google indsamler om dig.

Remarketing-cookies

Bigshopper forbeholder sig ret til at bruge remarketing (også kendt som retargeting). Det betyder, at din browser placerer en cookie, når du besøger Bigshopper.nl eller en af ​​delsiderne. Denne cookie sikrer, at du vil se annoncer på eksterne websteder om Bigshopper.nl. Hvis du ikke sætter pris på dette, kan du fravælge disse annoncer. Dette kan gøres på hjemmesiden til Network Advertising Initiative .

På webstedet for Network Advertising Initiative kan du afmelde dig ved at klikke på "vælg alle". Du kan derefter klikke på "indsende" for at afmelde dig fra alle større reklamebureauer, der tilbyder remarketing / retargeting.

Deaktiver cookies

Hvis du protesterer mod brugen af ​​cookies, kan du deaktivere brugen af ​​cookies i din browser. Du kan finde flere oplysninger om deaktivering af cookies i din browser på webstedet for udviklerne af din browser:

For at give besøgende på webstedet større indflydelse har Google udviklet en Google Analytics Opt-out Browser-tilføjelse. Denne tilføjelse forhindrer data om dit besøg fra at blive sendt til Google Analytics. Google Analytics Opt-out Browser-tilføjelsen forhindrer ikke, at oplysninger sendes til anden webanalysesoftware.

Hvor længe vi opbevarer personlige data

Bigshopper lagrer ikke dine personlige data længere end det, der er strengt nødvendigt for at realisere de mål, som dine data indsamles. Vi bruger følgende retentionperioder for følgende (kategorier) af personoplysninger: Google Analytics 50 måneder, Google AdWords maksimalt 540 dage, Facebook maksimalt 365 dage.

Deling af personlige data med tredjepart

Bigshopper vil ikke sælge dine oplysninger til tredjeparter og vil kun give dem, hvis dette er nødvendigt for at gennemføre vores aftale med dig eller overholde en juridisk forpligtelse. Med virksomheder, der behandler dine data i vores opgave, slutter vi en processoraftale for at sikre det samme niveau af sikkerhed og fortrolighed i dine data. Bigshopper er fortsat ansvarlig for disse behandlinger.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger

Bigshopper bruger funktionelle, analytiske og sporingsk cookies. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger denne hjemmeside. Bigshopper bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt, og at f.eks. Dine foretrukne indstillinger bliver husket. Disse cookies bruges også til at få hjemmesiden til at fungere godt og optimere det. Derudover placerer vi cookies, der holder styr på dine browsingvaner, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og annoncer. På dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies, og vi har bedt dig om tilladelse til at placere dem. Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke gemmer cookies længere. Derudover kan du også slette al information, der tidligere er gemt via indstillingerne for din browser. For en forklaring se: https : //veiliginternetten.nl/themes/situatie/https: //veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ denne hjemmeside også cookies anbragt af tredjepart. Disse er for eksempel annoncører og / eller sociale medier virksomheder.

Se, ændre eller slet data

Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Du har også ret til at inddrage dit samtykke til databehandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger af Bigshopper, og du har ret til dataoverførbarhed. Det betyder, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personlige oplysninger, vi holder til dig eller en anden organisation, som du nævnte i en computerfil. Du kan anmode om at få adgang til, rettelse, sletning, datatransmission fra din personlige eller anmodning om at trække dit samtykke eller objekt til at styre behandlingen af ​​dine personlige data til info @ Bigshopper. nl . For at sikre, at anmodningen om adgang er foretaget af dig, beder vi dig sende en kopi af dit ID med anmodningen. Lav dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med tal nederst på passet), pasnummer og Citizen Service Number (BSN) sort i denne kopi. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi reagerer så hurtigt som muligt, men inden for fire uger, på din anmodning. Bigshopper ønsker også at påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Det kan ske via følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met -myndigheden-personlige data / tip-ons

Hvordan vi beskytter personlige data

Bigshopper tager beskyttelse af dine data seriøst og træffer passende foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket offentliggørelse og uautoriseret ændring. Hvis du mener, at dine data ikke er ordentligt sikret eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte os på info@bigshopper.nl

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os via kontaktformularen på vores kontaktside . Hvis du mener, at Bigshopper ikke overholder denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os.